Lunet in Bedrijf

Lunet in Bedrijf zet de locaties van Lunet zorg in de spotlights. Er is namelijk zoveel leuks om te laten zien. Daarom kunt u op deze website een kijkje nemen in het aanbod van de verschillende winkels en dagbestedingslocaties van Lunet zorg. De producten en diensten worden gemaakt en geleverd door mensen met een verstandelijke beperking.

Meer over Lunet in bedrijf

 
Doen!

Uit eten op Eckartdal

dineren-eckartdal-175x175.jpg

Centraal op het kleurrijke woonpark Eckartdal staat de Herberg. Een ontmoetingsplek pur sang. Geschikt voor een drankje op het grote terras, maar ook voor een uitgebreide maaltijd in het restaurant of een compleet vergaderarrangement inclusief lunch in één van de zalen op de bovenverdieping. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het café, de bar, de gezellige serre en de authentieke kapel voor zakelijke recepties en hossende partijen. De Herberg heiligt het principe 'alles is mogelijk, als we het maar weten'. Dus maak uw wensen kenbaar en de gastvrije herbergier gaat voor u aan de slag.

Tip 1: Informeer eens naar de lunchbuffetten.

Tip 2: Op het woonpark kunt u een prachtige 'boswandeling' maken met behulp van een wandelroutekaart. Start en aankomst bij de Herberg. 

Tip 3: Elke derde vrijdag van de maand is er een thema-avond. Herfstpotjes, Bubbles & Balloons en Mexicaans zijn drie van de vele thema's die in de loop der tijd zijn gepasseerd. Elke thema-avond bestaat uit een heerlijk uitgeserveerd menu en passend entertainment. Kom er eens van proeven. Wel reserveren natuurlijk!


Voor uit eten op eckartdal kunt u terecht bij:

Herberg

Woonpark Eckartdal
5631 KB Eindhoven

Meer winkel informatie

Openingstijden:

Dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur.