Lunet in Bedrijf

Lunet in Bedrijf zet de locaties van Lunet zorg in de spotlights. Er is namelijk zoveel leuks om te laten zien. Daarom kunt u op deze website een kijkje nemen in het aanbod van de verschillende winkels en dagbestedingslocaties van Lunet zorg. De producten en diensten worden gemaakt en geleverd door mensen met een verstandelijke beperking.

Meer over Lunet in bedrijf

 
Handig!

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud-175x175.jpg

Een tuin is leuk. En handig. Rustgevend ook. Een mooie tuin blijvend behouden, vergt veel tijd. Het gras lijkt elke dag centimeters tegelijk te groeien, de planten en struiken raken in no time met elkaar verstrikt en het heeft er alle schijn van dat de bladeren van elke boom in de buurt hun rustplaats in uw tuin vinden. Heerlijk dat er hoveniers zijn die vakkundig uw tuin onderhouden. Tegen een zeer schappelijke prijs. Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuinonderhoud.

Ook tuinaanleg is mogelijk. U droomt van een mooie tuin. Uw droomtuin. Maar hoe laat u die droom werkelijkheid worden? Een tuin aanleggen is toch echt een vak apart. Schakel onze hoveniers in. Zij verzorgen desgewenst de volledige aanleg van uw tuin. Van de keuze van de planten tot het leggen van de graszoden en van het uitzetten van de plantenvakken tot de afvoer van het tuinafval. Uiteraard alles in overleg met u. Tegen een zeer gunstig uurtarief. Maak uw droomtuin waar!


Voor tuinonderhoud kunt u terecht bij:

De Blokhut

Nuenenseweg 1
5631 KB Eindhoven

Meer winkel informatie

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Tuinderij Donkse Hoef

Woonpark De Donksbergen
5525 KD Duizel

Meer winkel informatie

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur.