Lunet in Bedrijf

Lunet in Bedrijf zet de locaties van Lunet zorg in de spotlights. Er is namelijk zoveel leuks om te laten zien. Daarom kunt u op deze website een kijkje nemen in het aanbod van de verschillende winkels en dagbestedingslocaties van Lunet zorg. De producten en diensten worden gemaakt en geleverd door mensen met een verstandelijke beperking.

Meer over Lunet in bedrijf

 
Doen!

Steenbewerken

steenbewerken-175x175.jpg

Heerlijk hakken en vijlen aan mooie beeldhouwwerken. Onder uw handen een creatief kunstwerk zien groeien. Ervaar het oeroude ambacht van steenhouwen met een beginnerscursus van tien lessen. Of volg een eendaagse groepsworkshop. U leert de basistechnieken van steenbewerking en gaat meteen creatief aan de slag. Voel uw inspiratie opborrelen in het sfeervolle, professioneel ingerichte atelier.

De cursus bestaat uit tien lessen van drie uur op een vaste avond in de week. Kosten circa €150. Dit is inclusief gebruik van gereedschap, koffie en thee en exclusief de speksteen. De cursus start bij voldoende inschrijving en gaat door bij minimaal vijf deelnemers.

De workshop wordt gegeven op een zaterdag en gaat door bij minimaal vijf deelnemers.  Duur: zes uur. Kosten €55,00 per persoon, inclusief alles. Data op aanvraag.

Voor meer informatie over cursus en workshop kunt u contact opnemen via telefoonnummer 040-2510301 (tussen 08.30 en 16.30 uur) of via e-mail: Halvemaanstraat.108@lunetzorg.nl.

 


Voor steenbewerken kunt u terecht bij:

Halvemaanstraat

Halvemaanstraat 108
5651 BR Eindhoven

Meer winkel informatie

Openingstijden:

De winkel is open op dinsdag t/m donderdag van 14.00 tot 15.30 uur.